IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аеродинамично Maserati на изложението в Париж

Премиерата на модела ще бъде направена по време на откриването на автошоуто във френската столица

10:00 | 01.10.10 г.
Maserati GranTurismo MC Stradale. Снимка: Maserati
Maserati GranTurismo MC Stradale. Снимка: Maserati

На 2 октомври в Париж започва международното изложение на автомобили. На него всяка година биват показвани модели, които впечатляват не само с дизайн, но и с технически характеристики, иновации и подобрения.

Италианската автомобилна компания Maserati, специализирана в производството на луксозни модели коли, не прави изключение в стремежа си да изненада потребителите и ще представи на международния автомобилен салон в Париж спортен модел с аеродинамичен пакет Maserati GranTurismo MC Stradale, съобщи ДПА.

Според производителя когато бъде пусната в продажба през първото тримесечие на 2011 година, това ще бъде най-бързата, най-леката и най-мощната кола от тази гама. Автомобилът, който притежава 450 конски сили, развива скорост от над 300 км. в час.

На снимките, разпространени от автомобилния производител, се вижда издължена предна част и спойлер на задния капак.

Компанията все още не е обявила нито цени, нито колко автомобила ще бъдат произведени, като се очаква първите Maserati GranTurismo MC Stradale да се появят по пътищата в началото на следващата година.

Международното автомобилно изложение в Париж ще отвори официално врати на 2 октомври и ще приключи на 17 същия месец.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:36 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още