IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годишната среща с инвеститорите на Софарма е насрочена за 18 април

Събитието ще е съвместно с ръководството на Софарма Трейдинг

12:15 | 14.04.11 г.
Годишната среща с инвеститорите на Софарма е насрочена за 18 април

Годишната среща с инвеститорите на Софарма е насрочена за 18 април 2011 г. от 14:30 ч. в столичния хотел Шератон, показва съобщение на дружеството.

Събитието ще продължи до 16:30 ч. Ще има презентации на резултатите за 2010 г. на Софарма АД и дъщерното Софарма Трейдинг АД от съответно Пелагия Виачева, ДВИ на Софарма АД, и Венцислав Маринов, зам.-изпълнителен директор на Софарма Трейдинг АД.

В дискусионната част ще участват Огнян Донев, изпълнителен директор на Софарма, Борис Борисов, финансов директор на Софарма и Димитър Димитров, изпълнителен директор на Софарма Трейдинг.

Преди събитието от 12:30 ч. ще има пресконференция на Софарма АД, посветена на годишните резултати през 2010 г. и новия проект на дружеството "Ние за обществото", който е със социална насоченост.

Софарма АД е дружеството с най-голяма пазарна капитализация на фрий-флоута на БФБ-София, съответно с най-голяма тежест в индекса SOFIX.

Наскоро Огнян Донев придоби 40% от вестниците Труд и 24 часа.

За последните 12 месеца акциите й поскъпват с 9,3% до 4,444 лв. за акция и 587 млн. лв. пазарна капитализация.

Свързани компании:

Софарма Трейдинг АД(SFT)

Софарма АД(SFA)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:09 | 29.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още