IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН одобри промени в устава на Ексклузив Пропърти

На 9 декември акционерите ще гласуват промени в състава на Съвета на директорите

13:41 | 24.11.16 г.
<p>
	<em>Снимка: Архив, Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив, Ройтерс

Комисията за финансов надзор (КФН) одобри промени в устава на „Ексклузив Пропърти” АДСИЦ, които ще бъдат предложени за гласуване от извънредното общо събрание на акционерите на дружеството, става ясно от решенията, взети от Комисията на проведеното на 23 ноември заседание.

На 9 декември акционерите ще гласуват промени в състава на Съвета на директорите (СД), както и възнагражденията на новите членове на Съвета и размера на гаранцията за тяхното управление за 2016 г.

Предложената сума е брутно месечно възнаграждение за всеки един от членовете на СД в размер на 1 000 лв., а предложените на гласуване гаранции на членовете на СД са в размер на три брутни месечни възнаграждения.

На гласуване ще се подложи и промяна на адреса на управление на дружеството, като ще бъде избран и одитен комитет на дружеството и регистриран одитор за проверка и заверка на годишния финансов отчет за 2016 година.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:37 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още