IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

БенчМарк Финанс организира състезание на финансовите пазари

В състезанието на финансовите пазари участниците могат да тестват своите умения в реални условия, но в същото време без риск

11:46 | 18.10.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
БенчМарк Финанс организира състезание на финансовите пазари

БенчМарк Финанс организира състезание за демо сметки „Game of Forex” в платформата MetaTrader. Надпреварата е насочена към начинаещи трейдъри, но могат да участват и хора с опит на финансовите пазари.

Наградният фонд е 2000 лв. и ще бъде разпределен между първите шест участници с най-висока доходност в края на състезанието. Паричните награди могат да бъдат използвани за реална търговия или да бъдат изтеглени без ограничения.

В състезанието на финансовите пазари участниците могат да тестват своите умения в реални условия, но в същото време без риск, тъй като паричните средства са виртуални. Участниците ще имат възможността да приложат своите умения, да придобият нови знания и опит в света на търговията.

Началото е на 31 октомври. Регистрацията и участието са напълно безплатни. Повече информация ще намерите на следния линк.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:11 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още