IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стрийминг услугата на SoundCloud ще е по-скъпа от тези на Apple Music и Spotify

SoundCloud Go ще струва 12,99 долара на месец, като първият месец ще бъде безплатен

17:21 | 29.03.16 г.
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

SoundCloud все още не е обявявала нищо за своята предстояща абонаментна музикална услуга, но днес се разкри малко за нея в новата версия на операционната система на Apple – iOS, пише The Next Web.

Наречената SoundCloud Go услуга ще струва 12,99 долара на месец, като първият месец ще бъде безплатен. Тя ще предлага достъп до „наскоро разширен каталог“ от музика, както и възможност за слушане офлайн.

Актуализацията на приложението, която в момента е достъпна за iOS, не изглежда да има някакви видими промени все още, но вероятно компанията планира скоро да пусне официално услугата си.

През последните месеци SoundCloud сключи споразумения с големите звукозаписни компании, включително и със Sony, така че вероятно приложението ще разполага с голям каталог.

Като се има предвид, че цените на Spotify и на Apple Music са 9,99 долара на месец, тази на SoundCloud не изглежда особено конкурентна.

Компанията все още не е направила коментар по случая.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:58 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още