IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple работи с Will.i.am по собствен сериал

Той ще бъде посветен на мобилните приложения

12:49 | 25.03.16 г.
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Apple работи заедно с музиканта Will.i.am и двама ветерани от телевизионната индустрия по създаването на първaтa си оригиналнa телевизионнa продукция, съобщава Ройтерс.

Експертите, които помагат на компанията, са Бен Силвърман и Хоуард Оуенс. Новината беше съобщена от говорителя на Apple, който потвърди слуховете, появили се в медиите.

Известно е, че сериалът ще разказва за различни приложения, но не е ясно колко директно ще промотира или ще е свързан с магазина за приложения на Apple, обяви New York Times, която първа писа по темата.

Apple отказа да разкрие какво е заглавието, финансирането, историята, дължината на епизодите, премиерната дата и как хората ще имат достъп до продукцията.

Новият сериал не сигнализира за по-голяма амбиция от страна на Apple в сферата на оригинални продукции и стрийминга на видео, посочва старши вицепрезидентът на компанията Еди Кю, който отговаря за софтуера и услугите. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:18 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още