IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бутилка пред вратата, ми моля! Клик!

Ново приложение ще доставя вкъщи качествени вина на лондончани

17:34 | 08.10.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Ново приложение за мобилни устройства ще доставя у дома или в офиса качествени вина на лондончани до 24:00 часа през нощта, предава БТА, цитирайки Metro.

По този начин ще бъде сложен край на кошмара на поданиците на Нейно Величество, да се окажат без любимата си марка в късните часове и да трябва да купуват боклуци от денонощните магазини, прогнозира таблоидът.

Идеята за новата апликация хрумнала на старите приятели Иън Кембъл и Уил Палмър. Те предлагат чрез нея топ вина, избрани от експерти, които бързо могат да бъдат доставени до входната врата на потребителя. Кембъл и Палмър са собственици на бар-винария в Ковънт гардън. Името на новото приложение е Drop, като разработчиците обещават най-доброто съотношение качество-цена.

В листата на вината се предлагат над 150 марки на цени между 7,50 и 100 британски лири. Към тях има широка гама от мезета - от сирена до шунка и пушена сьомга. Приложението Drop ще може да бъде свалено за iOS и Android от 24 октомври.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:59 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още