IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къща от детството на Доналд Тръмп отива на търг

Организаторите на аукциона смятат, че имотът може да бъде продаден за до три пъти по-висока сума от цената й преди президентските избори

09:49 | 29.12.16 г. 3
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Paramount Realty USA</em></p>

Снимка: Paramount Realty USA

Къщата в Куинс, Ню Йорк, в която са преминали първите четири години от живота на новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп, е предложена на търг, предаде Франс прес.

Организаторите на аукциона от Paramount Realty USA смятат, че имотът може да бъде продаден за до три пъти по-висока сума от цената й преди президентските избори в САЩ. Оферти ще се приемат до 17 януари - три дни преди встъпването в длъжност на Доналд Тръмп.

Къщата в стил Тюдор с пет спални първоначално е предложена за продан през лятото. Тогава продажната цена е била 1,65 млн. долара. Впоследствие семейството, което я предложи за продан, сведе сумата до 1,2 млн. долара. 

Съпрузите по-късно решават да предложат къщата на търг в средата на октомври. След това те взимат решение да я изтеглят от продажба, за да изчакат резултатите от президентските избори. 

В крайна сметка изненадващо имотът е продаден на анонимен купувач, който на свой ред го предлага на търг. Сумата, платена от новия собственик, е 1,25 млн. долара.

От Paramount Realty USA смятат, че до 17 януари цената на имота може да се повиши до три пъти спрямо последната оценка и да бъде продаден за сума между 3 млн. и 5 млн. милиона долара, тъй като купувачите имат рядката възможност да наддават за къща с подобна история, предава БТА.

Как изглежда къщата отвън и отвътре може да разгледате в галерията.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:38 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 1 rate down comment 0
VIK88
преди 7 години
Този от снимката ти го давам безплатно в .jpg формат
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 0 rate down comment 0
crazy365
преди 7 години
Предполагам, че когато след години (дано са повече) напусне Белия дом и него ще предложат на търг. Ха!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 1 rate down comment 1
khao
преди 7 години
интересува ме тоя Мерцедес отпред за колко го давате ? :):)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още