IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лидерите на алкохолната индустрия се събират в Кан на TFWA'15

B2b изложението привлича под един покрив всички световно доказани марки

15:18 | 21.10.15 г.
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Винпром Пещера</em></p>

Снимка: Винпром Пещера

Лидерите в световната алкохолна индустрия ще се съберат в Кан тази седмица по повод b2b изложението TFWA'15. Събитието събира под един покрив всички световно доказани марки, а един от водещите акценти в индустрията е алкохолният бранш.

В него със свои щандове ще се включат световни производители като Digaeo и Pernod Ricard, както и брандове като водките FLIRT, Beluga, Danzka, Nemiroff и други, съобщават от Винпром Пещера.

По традиция в Кан се събират около 3 хил. топ доказани изложители, а представителите на бизнеса, посещаващи изложението, са над 6 500.

Участниците представят широка гама от своето продуктово портфолио и често използват събитието, за да лансират новите си продукти пред лидерите в своя сектор, в това число пред международните производители, дистрибутори и вносители.

Сред поканените тази година е и водка FLIRT, която ще участва в изложението за втора поредна година. Този път тя ще представи 24 вкуса, всеки от които разработен по задание на международните партньори на компанията.

В момента класическата водка FLIRT и овкусените ѝ версии се предлагат на над 80 пазара по света на общо пет континента. С участието си в Кан компанията дава заявка, че може да отговори на спецификите и нестандартните вкусови търсения на различните пазари.

FLIRT има редица международни отличия, в това число два златни медала от престижния конкурс в алкохолния премиум сегмент The Vodka Masters'15 на световното списание The Spirit Business, чиито победители бяха обявени на специално събитие в първия ден на TFWA.

Организатор на изложението е Tax Free World Association, която работи за подкрепата и развитието на добрите партньорски практики на пазара на дребно.

TFWA се провежда в рамките на пет дни, а участниците ще покажат своите продукти на широка, международна и професионална b2b публика. Ще бъдат направени дегустации, а събитието ще се превърне в поле за сключването на нови партньорски договори. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:31 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още