IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пловдив събира световната винена общност

В края на месеца градът ще е домакин на Digital Wine Communication Conference 2015

12:08 | 07.10.15 г.
<p>
	<em>Снимка: freeimages.com</em></p>

Снимка: freeimages.com

България е избрана за провеждането на VIII-то издание на едно от най-престижните винени събития в Света – Digital Wine Communication Conference 2015 (DWCC 2015), съобщиха от пресцентъра на Министерството на земеделието и храните.

Конференцията ще се проведе от 23 до 25 октомври в Пловдив. DWCC e единственото международно събитие, посветено на дигиталния маркетинг и онлайн комуникации на виното, като предоставя трибуна на световната винена общност да адресира посланията си. Тази година на фокус ще бъде българското вино и България.

Очаква се над 300 винени блогъри, журналисти, търговци, винени професионалисти от най-висок ранг да посетят събитието. Очаква се DWCC да привлече вниманието на всички най-влиятелни личности във винената индустрия от световен мащаб към българското вино и родните винопроизводители.

Събитието се провежда ежегодно, в различни винени региони по света като Италия, Испания, Португалия, Швейцария, Турция, Австрия и др. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:54 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още