IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-мащабният автомобилен салон в България отваря врати

Над 70 премиери, 200 експоната и 50 коли за тест събра изложението в София

15:53 | 16.10.15 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Automedia.bg</em></p>

Снимка: Automedia.bg

Истинско автомобилно шоу - така можем да определим стартиращото в събота изложение в София. Салонът е сцена за над 70 премиери, като през тази година участват всички големи автомобилни марки.

Салонът вече отвори врати за медиите, а между 17 и 25 октомври ще бъде достъпен за широката публика. За разлика от предишните издания тазгодишният автосалон се провежда през есента, което дава възможност на производителите да доставят в България най-новите премиери директно от салона във Франкфурт.

Домакин на изложението отново е Интер Експо Център, като през тази година са налични и над 50 автомобила от различни марки за тест драйв. Експонатите на изложението са повече от 200.

Билетите струват 8 лв. за възрастни, 4 лв. за ученици и пенсионери, а децата до 7-годишна възраст могат да се възползват от безплатен вход. Предлагат се и семейни билети за двама възрастни и един ученик, като цената им е 16 лв.

Всички премиери на Автосалон София 2015 вижте в галерията на Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:27 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още