IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Twitter позволява заглушаване на нежелани акаунти

Потребителите могат да филтрират и съдържание с по-ниско качество на известията, като автоматизирано съдържание

09:11 | 11.07.17 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Като последен засега опит да насърчи привличането на нови потребители социалната платформа за кратки съобщения Twitter Inc пусна нова функция. Тя позволява заглушаване на нотификации от акаунти, които потребителите искат да избягват, предава Bloomberg.

Микроблогинг услугата заяви, че „разширените настройки за филтрите" ще имат опция за потребителите да заглушават известията от профили, които не следват, както и от профили, които не ги следват.

Потребителите могат също така да филтрират съдържание с по-ниско качество на известията, като например съдържание, което изглежда е автоматизирано, и да заглушават известията, свързани с определени думи и фрази.



Twitter съобщи през март, че ще въведе нови възможности за филтриране на известията, за да позволи на потребителите да ограничат това, което виждат от определени типове профили.

Twitter и неговият конкурент Facebook Inc се сблъскват с критика заради неспособността да се справят с разпространението в своите платформи на кибер тормоз, фалшиви новини и екстремистка пропаганда.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:00 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Социални мрежи виж още

Коментари

Финанси виж още