IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-мощният софтуер за търговия на финансовите пазари

Това е прост, лесен за използване софтуер, чиято настройка отнема само допълнително секунда или две

12:14 | 03.10.16 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Admiral Markets</em></p>

Снимка: Admiral Markets

Най-мощният софтуер за търговия на финансовите пазари е вече тук. Това е прост, лесен за използване софтуер, чиято настройка отнема само допълнително секунда или две. Освен това не струва и стотинка, а може да Ви спести пари и може драстично да увеличи шансовете Ви за успех.

Знаем, че е трудно да си го представите предвид факта, че сте търгували срещу професионални търговци и други фирми с милиарди долари, но това е абсолютно вярно.

Вземете ли този инструмент, веднага започвате да контролирате собствената си финансова съдба.

Много търговци, особено тези, които са нови на финансовите пазари, са напълно наясно, че има различни видове поръчки и инструменти за автоматично закриване на ордер. Така че те просто изпращат своето искане до брокера им, когато искат да купуват и продават или обратното дадена акция, облигация или валутна двойка.

И какъв е проблемът с това?

На първо място, освен ако не назовете конкретна цена, Вие давате разрешение брокерът да изпълни целта Ви на най-добрата възможна цена. На второ място, освен ако не определите свои собствени правила за затваряне на отворена позиция, може да намалите потенциала си за печалба.

Цената за влизане и излизане - това е проблемът.

Бихте ли отишли в любимия си магазин, за да кажете на продавача, че ще вземете тези дънки на всяка цена? Няма начин - Вие не искате да бъдете излъган. Но точно това е рискът, който поемате, когато сте на пазара, освен ако не уточните какво сте склонни да похарчите при приключване на сделката?

Що се отнася до финансовите пазари, може да дефинирате свои собствени правила за затваряне на отворена позиция, използвайки платформата MТ4 Supreme Edition. В допълнение - за всяко условие на затваряне, което сте задали, може да определите някои действия, като например затваряне на част или цялата поръчка, задаване на стоп на загуба или плаващ стоп, или изпращане на сигнал по имейл.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 08:16 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
DutyFree
преди 7 години
Да и ако влезеш и излезеш в времето между 2 и 9 секунди изпадаш в друг статус с по бавно изпълнение, и най накрая ти се изпълняват след известно време поръчките имат 5 вида статуси на изпълнение !!!! ако скалпираш в тоя отрязък от време и даже до 15 сек... НЕ СА ВАЛУТЕН БРОКЕР, А ОБИКНОВЕН БЪКЕТ ШОП!!!! КАКВИ ЛИ НЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ ИМА ПОКРАЙ ТОВА !!! :):)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още