IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не изпускайте никога повече сделка с помощта на Шон Брикел

Създателят на програмата „Life IMPACT – Confidence and Communication skills” с лекция в София през февруари

09:24 | 05.11.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Не изпускайте никога повече сделка с помощта на Шон Брикел

Ежедневните отношения и комуникацията с клиенти, колеги и партньори са онова, което определя работата на голяма част от нас. Именно овладяването на най-ефективните методи за комуникация и поведение в различните ситуации с различните типове хора е ключът към по-успешното представяне в бизнеса.

Върху изучаването  и преподаването на тези качества  се е концентрирал британският автор, лектор и предприемач Шон Брикел. Той е създател на програмата „Life IMPACT – Confidence and Communication skills”, като съчетава практически и психологически техники, прилагани успешно както във военни зони, така и в бизнеса на малки и многомилионни компании.

Както вече бе обявено, британецът, препоръчван от компании като Vodafone, easyJet и Bank of Scotland, ще проведе курса си „Комуникация и увереност” в България на 19-ти февруари в София. Организаторите вече стартираха продажбата на билети, като първите бройки са със специални условия.

Темите, които ще включва семинарът, са най-важни умения за изграждане на лична увереност, най-важните комуникационни умения, търговски и презентационни умения, комуникация на работното място и завързване на контакти и приятелства в бизнеса.

Всичко за впечатляващата работа на Шон Брикел, подробна програма на семинара и условия за участие може да бъдат намерени на официалния сайт на събитието.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:49 | 29.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още