IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стипендии за 200 000 евро за водещо бизнес училище в Югоизточна Европа

За 12-та поредна година водещото в региона бизнес училище COTRUGLI предоставя стипендии за Executive MBA и MBA програмите си

09:58 | 19.04.17 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация:&nbsp;COTRUGLI&nbsp;</em></p>

Илюстрация: COTRUGLI 

За 12-та поредна година водещото в региона бизнес училище COTRUGLI предоставя стипендии за Executive MBA и MBA програмите си на амбициозни кандидати, които осъзнават, че инвестицията в знания и качествен нетуъркинг са необходимост за кариерното развитие.

Защо MBA?

MBA (Master of Business Administration) e водещ стандарт за бизнес обучение в света. Програмата е изключително важна за всеки, който разбира ползата от постоянно обучение в професионален и личен план. 

Сред предимствата на МВА програмата са разширяването на мирогледа и развитието на себеосъзнатостта, които са ключови за вземането на по-добри решения и за развитие в кариерата.

Особено важен е фактът, че MВА свързва теорията с практиката, което е от изключително значение за бъдещето развитие на света на бизнеса. 

МВА развива вече изградените навици на студентите в посока, необходима за изграждането на мениджъри от високо управленско ниво и лидери.

Противно на широко разпространеното мнение, че в програмата участват предимно икономисти, те представляват само 30% от участниците. Останалата част се допълва от все повече инженери, фармацевти, адвокати и ИТ специалисти, които разпознават значимостта на програмата за своето бизнес развитие и кариерно израстване.

MВА изисква усилена работа и превръща този период от живота на участниците в изключително динамичен. Четене, писане, задачи, изпити, дискусии, работа в групи… всичко това отнема време, което много хора нямат и, разбира се, оказва влияние върху работата, семейството, приятелите и други аспекти на личния живот.

Много хора не са готови да се отдадат на такъв ангажимент и не е случаен фактът, че само един от 200 мениджъра завършва MВА. Ако сте сред тези, които искат да инвестират в знания, нетуъркинг, кариера и да станат лидери, кандидатствайте за една от стипендиите на COTRUGLI на обща стойност от 200 000 евро тук

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:16 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още