IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Строителите в Дубай привличат клиенти с луксозни подаръци

Купувачите на жилища могат да си тръгнат и с безплатен автомобил или друга екстра към офертата

16:05 | 13.01.12 г.
Строителите в Дубай привличат клиенти с луксозни подаръци

Ако си купите апартамент за поне 500 хил. дирхама в Дубай, много е вероятно да получите безплатен луксозен автомобил. Така местната компания Damac Properties се надява да привлече повече купувачи за жилищата в луксозните си комплекси.

Сред нестандартните подаръци, които брокери на различни строителни компании и агенции за имоти предлагат в комплект с жилището, са ваучери за обзавеждане или пък гарантиран доход от наем, пише онлайн изданието emirates247.com.

Явно офертата е примамила клиeнти, защото непродадени са останали само част от най-скъпите апартаменти - за повече от 1 млн. дирхама всеки. Повечето от тях обаче са почти напълно готови за живеене.

Строителната компания ще се представи с офертата с екстрите на ежегодния шопинг фестивал в Дубай. Предприемачите залагат големи надежди да успеят да направят повече продажби чрез изложението, което привлича огромен брой клиенти.

Практиката с подаръците за купувачите на жилища не е нова за Дубай. Дори по време на бума в сектора на имотите и строителството се срещаха оферти за апартаменти с гарантирана доходност от наем поне 12%, както и луксозни круизи и екзотични ваканции.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:05 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още