IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Над половината от площите в строящ се мол в Люлин са договорени с наематели

За над 30 на сто от площите вече има подписани официално договори

12:51 | 04.11.09 г.
Над половината от площите в строящ се мол в Люлин са договорени с наематели

До момента над 55% от площите в изграждащия се търговски център Мега Мол в столичния квартал Люлин са с договорени наемни условия с конкретни наематели, а над 30% вече са и с подписани официално договори, съобщиха от Райфайзен Имоти, която е консултант по отдаване на площите в изграждащия се мол. 

Инвеститорът, австрийската компания “Real4YOU Immobilien” GmbH, е подписал договор за наем с веригата магазини за домакинска електроника и електротехника Техномаркет, съобщават още от компанията. Планира се магазинът да заема площ от 1475 кв. м.

Строителството на мола започна в началото на септември 2009 г. Предвидените за отдаване под наем търговски площи са с чиста отдаваема площ от над 24 хил. кв. м, включват над 100 магазина, кафенета и ресторанти, както и първия в София хипермаркет на словенската верига Меркатор. Веригата вече откри първия си обект у нас в Стара Загора.

Молът е проектиран с паркинги, разположени под търговската част и на покривните етажи, разполагащи с повече от 830 паркоместа на площ от около 38 хил. кв. м.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:23 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още