IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

МИЕТ търси кой да поддържа туристическия сайт на България срещу 40 хил. лв.

Икономическото министерство вчера е обявило обществена поръчка

12:11 | 13.02.13 г.
<p>
	Снимка:<em>bulgariatravel.org</em></p>

Снимка:bulgariatravel.org

Министерството на икономиката, енергетиката и туризма (МИЕТ) търси кой да осигури техническата поддръжка на официалния туристически сайт на България (bulgariatravel.org) срещу 40 хил. лв. Публичната покана е обявена вчера, на сайта на Агенцията за обществени поръчки (АОП), сочи справка на Investor.bg.

Според данните, публикувани на онлайн портала на АОП, спечелилият обществената поръчка трябва да „осигури самостоятелна интернет свързаност за нуждите на туристическия сайт“ за срок от 1 година. Средствата от 40 хил. лв. ще бъдат предоставени от бюджета на икономическото министерство.

Срокът за подаване на оферти за участие в публичната процедура е 17 часа на 20 февруари 2013 г.

Изпълнителят следва да разполага с екип от експерти, които ще отговарят за изпълнението на поръчката, наети от него по трудов или граждански договори.

Самият портал bulgariatravel.org скоро ще бъде по-активен участник в сектора на туризма у нас. На него представителите на бранша ще могат да кандидатстват, за да получат правото да ползват новите лога,слогани и тематични изборажения на бранд "България".

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:58 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още