IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ПИБ ще работи от понеделник с обичайното си работно време

Първа инвестиционна банка разполага с достатъчно пари в брой, за да посрещне нуждите на клиентите, съобщават от банката

19:09 | 29.06.14 г. 1
ПИБ ще работи от понеделник с обичайното си работно време

Офисите на Първа инвестиционна банка (ПИБ) на територията на цялата страна ще работят от понеделник с обичайното си работно време.

Банката разполага с достатъчно пари в брой, за да посрещне нуждите на своите клиенти, съобщават от ПИБ в съобщение до медиите.

От банката се извиняват на всички клиенти за създадените неудобства и затруднения, „причинени от криминалната атака срещу банката”.

„Благодарим на всички, които повярваха в нас и не се поддадоха на паниката, породена от неверни слухове и криминални действия”, допълват от ръководството на банката.

В петък управителят на Българската народна банка (БНБ) Иван Искров отново осъди опитите за дестабилизация на банковата система. Той определи атаките срещу Първа инвестиционна банка като „злонамерени“, а действията срещу банката като „криминални“.

Установени са злонамерени и целенасочени опити да се дестабилизира банковата система, съобщи малко по-рано министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев, като уточни, че се провежда разследване в тази посока.
 

Свързани компании:

ТБ Първа Инвестиционна Банка(FIB)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:57 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 11 rate down comment 1
forexboy
преди 9 години
Много хора се надяват наистина да е така, ***!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още