Да се прави бизнес в България е сравнително по-лесно, отколкото в голяма икономика като Италия. Има много възможности и важното е да се възползваме от тях правилно, коментира в предаването Investbook на Bloomberg TV Bulgaria Масимо Бондини, собственик на ресторант Da Massimo в София.
"Атмосферата в Италия в момента е много добра и позитивна, но за ходене на почивка. Аз в момента не бих инвестирал в Италия. Когато италианците не искат да инвестират в своята държава, значи има грешка. Има проблем", коментира той.
Бумът, който се наблюдава сега в България, трябва да се поддържа, каза още Бондини.
"Българите не трябва да мислят, че това положение ще остане завинаги. Това би било прекрасно, но за да се случи трябва да се работи целенасочено", допълни той.
Какво смята Масимо Бондини за проблема с намирането на кадри в България и данъчната ни система – вижте във видеото на сайта на Bloomberg TV Bulgaria.


Община Варна отпуска над 236 500 лв. за да покрие задълженията на Белодробната болница
Любопитни факти за еврото: Ето от какъв материал са направени и коя банкнота се използва най-често
Ето къде няма вода във Варна днес
Днес приютът в Каменар организира коледна инициатива за осиновяване на кучета
Асен Василев: Оставката на правителството беше въпрос на време
Тръмп презира Европа. Не можем повече да игнорираме това
Алогичните мита, част 4
Алогичните мита, част 3
Алогичните мита, част 2
Алогичните мита, част 1
Най-икономичните коли на старо
Genesis показа уникално комби
Haval H9 вече изминава 1400 км без зареждане
Пет комбита с 4х4, с които трябва да се внимава
Брюксел приема предложението на България и ще помилва ДВГ
Гасиев след нокаута срещу Пулев: Този удар беше старателно планиран
В Гърция семейство с 3 деца от един и същ датски донор е загубило едно дете от рак
Кирил Петков: Постигнахме всички цели в Европа, да почистим къщата си от местните мафиоти
Лечението на крал Чарлз ІІІ от рак може да бъде облекчено
Двама души пострадаха при пожари в Хасково и Стара Загора
преди 8 години пишете за истински инвеститори, предостатъчно гении в кухнята са генерирани. ненадоха се :)българия е залята от манджаджийници. полуобразованите получават натрапен стереотип, че живота е предимно ресторантьорство и хотелиерство. отговор Сигнализирай за неуместен коментар