IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бизнесът с видео поздрави набира популярност в България

Чрез новия бизнес модел знаменитости даряват над 5% от хонорарите си

15:31 | 09.10.20 г.
<p>
	<em>Снимка: Bloomberg TV Bulgaria</em></p>

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Бизнесът с видео поздрави набира все по-голяма популярност в България. Това разказаха в ефира на Bloomberg TV Bulgaria Теодора Петрова и Стефан Георгиев, съоснователи на Connectto.

“Когато създавахме платформата следвахме модела на подобни услуги, в които са все по-популярни на запад. Услугата присъства на много места в света, основно в Европа и в страните зад Oкеана”, разказват основателите на платформата. 

Стефан Георгиев обясни, че засега Connectto работи за популяризиране на платформата у нас, но не се изключва разширяване на дейността и извън границите на България.

По думите му засега се радват на приемственост от страна на известните личности и обмислят да започнат преговори със родни знаменитости на световно ниво. 

Най-скъп се оказва видео поздравът от Койна Русева, който струва 1000 лв., стана ясно по време на разговора. “Работим със 7 различни благотворителни организации, като процентът, който даряват знаменитостите от своите поздрави започва от 5%”, допълни Георгиев.

Целия разговор вижте във видеото на сайта на Bloomberg TV Bulgaria.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:51 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още