IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Welcome to Instagram hotel!

Бутиковият 1888 край Сидни, Австралия, е вдъхновен от популярната мрежа за споделяне на снимки

12:36 | 06.10.13 г.
<p style="margin-bottom: 0cm">
	Хотелът предлага безплатна нощувка на потребителите на Instagram с над 10 хил. последователи. <em>Снимка: <span lang="bg-BG">1888hotel.com.au</span></em></p>

Хотелът предлага безплатна нощувка на потребителите на Instagram с над 10 хил. последователи. Снимка: 1888hotel.com.au

Новият хотел в Сидни "1888" е първият в света, вдъхновен от популярното приложение за споделяне на снимки Instagram, пише CNN.

Бутиковият хотел с 90 стаи в крайбрежното предградие Пирмонт е разположен в историческа сграда, използвана първоначално като магазин за вълна и построена през 1888 г.

През последните две години тя е реставрирана основно - процес, в който са вложени 28 млн. долара. Така създателите ѝ са оформили пространство, смесващо успешно оригиналните ѝ елементи с цветни мебели и колоритни произведения на изкуството.

Почти всяко ъгълче от 1888 г. предоставя възможности за невероятни снимки, които потребителите на Instagram могат да качат в мрежата.

В рецепцията на хотела има два екрана, които постоянно показват снимки на гостите, качени в Instagram с хаштаг #1888hotel. Има и специално място, където посетителите могат да позират за снимки.

На рецепцията на хотела раздават и карти към местата в сградата с гледки към моста "Пирмонт", пристанището "Дарлинг" и "Китайските градини", които могат да се снимат.

Потребителите на Instagram с над 10 хил. последователи получават безплатна нощувка, а всеки месец гостът, направил най-хубавата Instagram снимка по време на престоя си, също получава такава награда.

След като цял ден са снимали, гостите могат да свържат смартфоните си към медийните уредби в стаите си, където да разгледат снимките на 40-инчов LED телевизор, преди да ги качат в мрежата.

Във всяка от 90-те стаи има iPad, от който посетителите могат да поръчват рум сървис, да настроят климатика или пък да разгледат препоръки за близките барове и ресторанти.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:00 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от На път виж още

Коментари

Финанси виж още