IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Белият iPhone 4 излиза на американския пазар до седмици

Дебютът на белия iPhone 4 се забави с повече от десет месеца по неизвестни причини

12:17 | 15.04.11 г.
Автор - снимка
Създател
<p>Дебютът на белия iPhone 4 се забави с повече от 10 месеца. <i>Снимка: Apple</i></p>

Дебютът на белия iPhone 4 се забави с повече от 10 месеца. Снимка: Apple

Apple очевидно не се е отказала от плановете си да продава бял iPhone 4, съобщават Ройтерс и Bloomberg, позовавайки се на свои източници.

Според публикациите апаратът вече се намира в производство, а на американския пазар се очаква да излезе до края на април.

Телефонът вече е в производство и се очаква на пазара до края на април, твърди Ройтерс. Първоначално Apple беше обещала да продава бял апарат само месец след дебюта на черния смартфон, но дебютът се забави с повече от десет месеца. Закъснението бе обяснено от концерна със затруднения в продукцията. От какво естество са те и досега не беше обявено.

Междувременно известни технологични блогове разпространиха информацията, че iPhone 5 ще се появи на бял свят не през лятото, а едва през есента. Досега Apple винаги използваше своята „Световна конференция на разработчиците” (Worldwide Developers Conference) през юни, за да представи нов модел на iPhone.

Междувременно компанията на Стив Джобс продължава да владее огромна част от пазара на смартфони. Само за последното тримесечие на миналата година Apple е продала над 16 млн. iPhone, което е донесло над 30% от приходите на компанията.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:36 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още