IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новите версии iPad ще се появят през март?

По този начин Apple може да скъси драстично продуктовия цикъл на таблетите си

18:05 | 27.12.12 г. 28
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Новите версии iPad ще се появят през март?

Apple вече работи над по-тънки и по-леки iPad от петото поколение, които ще поемат елементи от дизайна на наскоро пуснатия iPad Mini. Това поне пишат японскят блог  Macotakara и американският му конкурент 9to5Mac.

Според Macotakara, която се позовава на свои източници, новият таблет на Apple е с 9,7-инчов дисплей и се очаква на пазара през март. Той ще загуби 17 мм от дължината си, 4 мм от ширината  и 2 милиметра от дебелината си. Настоящият iPad е дълъг 241,2 мм, 185,7 мм широк и 9,4 мм дебел. IPAD Mini обаче, вече е тънък 7,2 мм. Освен това по-големият iPad също ще вземе от малкия вариант цветови комбинации черно и графит, както и бяло и сребристо.

С пускането на следващото поколение iPad през март Apple ще скъси драстично продуктовия цикъл на таблетите си. Дори четвърто поколение iPad бе въведено само осем месеца след третото поколение, а следващата премиера ще бъде в още по-късо разстояние.

Macotakara пише и в съответствие с предишни материали за предстоящо пускане на iPad Mini  с Retina дисплей. Това не би било изненада, тъй като сегашната резолюция 1024 на 768 пиксела бе разочарование за мнозина. Тя следва да се увеличи до 2048 на 1536 пиксела и така да достигне резолюцията на сегашния " iPad с ретина дисплей".

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:46 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още