IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Toshiba Qosmio PX30t - PC, телевизор и гейминг в едно

Джаджата може да разполага с до 3 терабайта диск за данни и да се ползва като втори телевизор вкъщи

16:25 | 12.06.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Toshiba&nbsp;</em></p>

Снимка: Toshiba 

В отговор на нарастващото търсене на компактни десктоп компютърни решения, които служат като мултифункционален домашен развлекателен център японският концерн Toshiba представи новия Qosmio PX30t. Това е най-новият компютър тип „всичко в едно” от японците, който предлага телевизионна функционалност, както и възможност за централизирано съхранение на данни. 

Този мултифункционален развлекателен център е изключително стилен, много тънък, с 58,4-сантиметров (23") дисплей от най-ново поколение, който може да се ползва като LED телевизор. Джаджата предлага наистина превъзходно преживяване и технологии за Full HD развлечение, телевизионна, гейминг и PC функционалност в едно единствено устройство.

„Ние сме горди, че добавяме към нашето портфолио толкова  мултифункционален работен и развлекателен нов компютър тип „всичко в едно”, заяви Данко Иванов, Мениджър на Toshiba Europe „Цифрови продукти и услуги” за България.

„Устройството осигурява удобството на ултра тънък компютър, HD телевизионен екран, всякакви мултимедийни възможности и централизирана мрежа за съхранение на данни. Със своите до 3TB пространство на хард диска, той може да съхрани огромно количество филми, снимки, музика, игри и много други данни. Всички у дома могат да имат лесен достъп до избраното от тях съдържание само с посочване върху големия сензорен екран“.

Qosmio PX30t може да бъде използван като втори телевизор вкъщи. Той предлага вграден ТВ тунер, изключително често опресняване на картината, което елиминира размазването на изображенията при гледане на бързо движещи се образи и голям 58,4-сантиметров (23”) Full HD екран със задно LED осветяване.

Qosmio PX30t може да заеме своето място във всекидневната на всяко семейство или в студентска квартира. Той идва с новия обединяващ дизайн на Toshiba, който е ясно разпознаваем с отличителни елементи като заоблени ръбове, голям осветен старт бутон и лого, разположено вляво под екрана. Qosmio PX30t идва в гланцово черно или луксозно перлено бяло със сребристи акценти и стилна алуминиева стойка. Тънкият профил на екрана и тънката рамка придават на този „всичко в едно” компютър излъчване като на най-новите LED телевизори.

В комплекта на Qosmio PX30t са включени клавиатура и мишка с функционален бутон с логото на Windows 8 на колелцето. Те са в едни и същи цветове като компютъра. Навигацията може да се осъществява както чрез безжичната клавиатура и мишката, така и чрез докосване на сензорния дисплей или чрез Toshiba Gesture Controller (жестов контролер) на интерфейса с лесни естествени жестове с ръка без докосване на екрана.

Продажбите на новия Qosmio PX30t в Европа ще започнат през третото тримесечие на 2013 г., но засега цената не е обявена.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:25 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още