IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

170 дебюта ще бъдат представени на автосалона в Женева

Представянето на коли ще започне на 3 март и ще покаже както достъпни модели, така и дебюти на луксозни автомобили

16:25 | 01.03.11 г.
170 дебюта ще бъдат представени на автосалона в Женева

81-то автомобилно изложение в Женева, което официално започва на 3 март и ще приключи на 13 същия месец, отвори днес врати само за журналисти, показвайки 170 световни премиери, предаде ИТАР-ТАСС.

Представителите на медиите ще имат право преди всички останали да заснемат най-новите модели в автомобилостроенето, които ще дебютират на един от най-представителните автосалони в света.

Сред новите модели са Honda I40 и обновената версия Peugeot 308.

Volkswagen ще покаже новия кабриолет на базата на Golf, чийто покрив се прибира малко по-бързо от 10 секунди и при това без да е необходимо колата да спре напълно - достатъчно е да се кара с 30 км/час.

На автосалона ще има за всекиго по нещо – от автомобили от ниския и среден клас до луксозни и скъпи модели. Така например Ferrari ще демонстрира най-новия си модел Ferrari F-F с 6,3-литров 12-цилиндров двигател с мощност 660 конски сили.

Другият италиански производител на спортни автомобили, Lamborghini, също е обновил моделите си и ще покаже отдавна очаквания Aventador. Автомобилът с 12-цилиндров двигател и 700 конски сили сменя популярния Lamborghini Murcielago, произвеждан от 2001 година.

В Женева ще дебютира и третото поколение Mercedes SLK (сега SLK-Class) с промени както под капака, така и с изцяло нов дизайн, който залага на омекотените форми и заоблените ръбове.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:17 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още