IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Петзвезден лукс за четирима в Mercedes GL

Българските дизайнери на Vilner преобразиха 7-местния всъдеход

11:35 | 19.09.12 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Луксът отвътре.<em> Снимка: Vilner</em></p>

Луксът отвътре. Снимка: Vilner

Българското студио за интериорни доработки Vilner представи своя най-нов проект. Той е базиран на Mercedes GL, чийто собственик е искал пълна промяна на автомобила си - да бъде превърнат в четириместна луксозна ложа, разполагаща с място за "багаж, който е необходим до Луната и обратно".

Желанието му, разбира се, е изпълнено от специалистите във Vilner. Те преправят основата на купето, за да заменят двата реда задни седалки с два предни GL-трона, които обаче също изпълняват всички заложени и на предните седалки функции. Добавена е още една средна конзола - продължение на предната. Върху нея е измислена и вградена алуминиева стойка за iPad, която да може да се върти във всички посоки.

Таванът е изработен от светло кафява алкантара, пластмасите са боядисани в същия цвят, за да се сливат с тавана, а акцентът пада върху релефната шарка, заимствана от интериора на Bugatti Veyron. Тя присъства и по корите на вратите и освен естетическа има и допълнително звукоизолираща функция.

Цялото купе е облечено с шумоизолиращите материали на Grand Zero. За по-голям комфорт на пасажерите, Vilner допълнително омякотяват и задната част на предните седалки. Вградено е и амбиентно осветление.

За финал е поставена мощна 4 лентова аудиосистема, разполагаща с 2 субуфера, 3 усилвателя, (два 4-канални и 1 моноблок), аудиопроцесор Audison и 31 лентов еквалайзер TSP. Тя е вградена в багажника, настроена е за пасажерите на задните 2 места и се командва от iPad.

Снимки от галерията вижте в Automedia.bg!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:15 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още