IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Музикален фестивал продава билет за 1 млн. долара

Той ще донесе на купувача си "върховно фестивално изживяване"

16:50 | 07.04.16 г.
<p>
	<em>Снимка: www.pixabay.com</em></p>

Снимка: www.pixabay.com

Организаторите на музикалния фестивал Secret Solstice 2016 продават един билет за 1 млн. долара, пише Contact Music.

През 2015 г. фестивалът успя да продаде два билета за по 200 хил. долара. За тази година промоутърите предлагат на един платежоспособен фен да осигури за себе си и за още петима души „върховно фестивално изживяване“.

Цената на стандартния билет за Secret Solstice 2016 е 200 долара.

Купувачът на билета за 1 млн. долара получава двупосочен полет с частен самолет до която и да е дестинация на планетата. Освен това ще разполага с два луксозни автомобила, които да ползва по време на своя едноседмичен престой в Исландия.

В ексклузивния пакет влизат два частни концерта на видни исландски музиканти, пълен достъп до всички прояви в рамките на фестивала, частна въздушна обиколка на Исландия, посещение на първия концерт в спящ вулкан и частен достъп до прочутата Синя лагуна в страната.

Secret Solstice 2016 ще се проведе през юни в столицата на страната – Рейкявик. Сред изпълнителите, които ще пеят на фестивала, са групите Radiohead, Of Monsters and Men и Deftones. 

(БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:24 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още