IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анета Пиперкова, "ПроДуКт – Проджект Дивелъпмънт Кансълтинг" АД

18:18 | 21.10.15 г.
Автор - снимка
Създател
Анета Пиперкова, "ПроДуКт – Проджект Дивелъпмънт Кансълтинг" АД

Анета Пиперкова притежава над 20 години опит във фармацевтичната индустрия, преминавайки последователно през търговия на дребно и едро, производство на лекарствени продукти, международна търговия и логистика.

Почти 10 години от трудовата й биография са преминали като ръководител на регионален мултинационален дистрибуционен център на фармацевтична компания ГлаксоСмитКлайн, която осигурява лекарствено снабдяване за България и други държави от Югоизточна Европа и Азия.

В момента е Оперативен директор на фирма „ПроДуКт – Проджект Дивелъпмънт Кансълтинг“ АД – компания, фокусирана в управление на проекти в персонализирана медицина и работи усилено за развитие и утвърждаване на персонализираното лечение в България.

Анета Пиперкова е магистър по Информационни технологии от Технически университет София, с придобити квалификации в областта на управлението на проекти в здравната сфера, системи за управление на качеството и добрите производствени и дистрибуторски практики, приложими във фарма индустрията.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:00 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още