IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Автомобилите на студентите в Дубай

Паркингът пред Американския университет в страната може да бъде сравнен с лъскав шоурум

14:10 | 20.12.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Така изглежда паркингът пред Американския университет в Дубай. <em>Снимка: Меека Насър</em></p>

Така изглежда паркингът пред Американския университет в Дубай. Снимка: Меека Насър

На снимките виждате паркинг на университет, не на казино или лъскав хотел. В учебното заведение - Американския университет в Дубай - учат хора от цял свят, но най-голям е броят на студентите от Обединените арабски емирства. А както знаете, този край на света се свърза с лукс от невиждано ниво.

Студентите в Дубай не са като нашите, никога не са чували за "студентски сандвич" или за опашка за общежитие, камо ли за претъпкани маршрутки и автобуси. Вместо лични коли, те имат лични суперколи. Обикновените модели на марки като BMW или Mercedes не се приемат сериозно, карат се само специални или много скъпи автомобили.

Снимките са направени от студент в учебното заведение. Той е канадец, казва се Меека Насър и притежава BMW 750Li. Ето какво споделя пред изданието Сarscoops:

"Колите на паркинга пред университета са просо нелепи, не се сдържах и заснех някои от тях. Карат ги местни студенти, а както знаете студентството в повечето страни се свързва с оскъден живот. Тук не е така, коли като Rolls Royce и Bentley са нещо съвсем нормално. Аз имам BMW 750Li, с което в Канада щях да събирам погледите. Тук съм най-обикновен студент", казва Насър.

Той уточнява, че повечето студенти са на възраст между 18 и 24 години, тъй като учебната програма е много кратка. А най-лъскавите автомобили пред университета са на студенти от Дубай.

Ако паркингът пред Американския университет в Дубай не ви впечатлява, вижте как изглежда този пред полицейския участък в страната.

Всички снимки вижте в Automedia.bg

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:06 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още