IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Частен съдебен изпълнител продава шивашка фабрика за 1,2 млн. лв.

Имотът с обща площ от 3,6 хил. кв. метра се намира в с. Мусачево, община Елин Пелин

16:54 | 16.03.15 г.
Частен съдебен изпълнител продава шивашка фабрика за 1,2 млн. лв.

Шивашка фабрика в с. Мусачево (община Елин Пелин) е обявена за продан в регистъра на публичните продажби. Имотът е собственост на компанията „Ирна – Ко“, чиято основна дейност е производство на текстилни и трикотажни изделия.

Имотът, обявен за продан, е с обща площ от 3,6 хил. кв. метра. Шивашката фабрика е с разгъната застроена площ от 1,85 хил. кв. метра. Началната цена за продавания имот е 1,2 млн. лева.

Публичната продан е по искане на кредитора „Юробанк България“, става ясно още от съобщението на частния съдебен изпълнител. Върху имота има учредени договорни ипотеки в полза на банката.

Компанията „Ирна – Ко“ е регистрирана през пролетта на 2008 година, показа справка в Търговския регистър. Тя се представлява от Ирина Велковска и Добромир Велковски. Срещу двамата има наложен запор върху имуществото по искане на „Юробанк“ в размер на по 232 хил. евро. Срещу Добромир Велковски има още един запор по изпълнителен лист на стойност почти 16 хил. евро.

Дали шивашката фабрика ще има нов собственик ще стане ясно на 16 април в сградата на районния съд в Елин Пелин. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:18 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още