IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Урок по луксозни имоти от Тайните градини

Намирането на подобно място в София става все по-голямо предизвикателство, особено за хората, които имат по-високи изисквания

08:49 | 29.07.19 г.
<p>
	Източник: BLD</p>

Източник: BLD

Колкото по-често се повтаря една дума, толкова по-бързо започва да губи значението си. И в сектора на недвижимите имоти, в който описанието е предпоставка за привличане на купувачи, използването на правилните думи е от съществено значение. Когато почти всеки имот на пазара започва да се нарича "луксозен", тази дефиниция спира да работи.

Луксозните недвижими имоти изглеждат различно на всеки пазар, тъй като оценката им е в пряка зависимост от редица критерии - конкретния район, ключовата инфраструктура, удобствата, които имотите предлагат, както и средата, която могат да подсигурят.

Към луксозните имоти нерядко попадат и затворените комплекси, които също имат своите различия. Но основната разлика е, че наистина луксозните имоти са предназначени за определен кръг от хора, които поддържат висок жизнен стандарт, с който идва желанието за по-сигурен, защитаващ личния живот и отговарящ на този стандарт имот. Намирането на подобно място в София става все по-голямо предизвикателство, особено за хората, които имат ясни изисквания.

Амбицията да представи проект, който да отговаря на въпроса „Какво е луксозен имот?“ има строително-инвестиционната компания BLD, специализирана в изграждането на качествени жилищни проекти.

Secret Gardens отговаря на търсенето на една определена таргет група и доказва, че луксозното строителство не е съсредоточено задължително около Докторски паметник или в определени подпланински зони, а може да бъде в активното ѝ сърце – в най-спокойната, зелена и аристократична част на стария Лозенец. Местоположението прави Secret Gardens единственият нов затворен комплекс близо до центъра на града. Зад портите на Tайните градини ще се открие нетипична за познатата ни градска реалност среда.

Secret Gardens се отличава от останалите нови проекти в града. Сградата е решена в изискан ненатрапчив стил, като целта е да се създаде атмосфера на спокойствие и удобство, които да са съобразени с традицията и ценностите на квартала. Част от апартаментите имат самостоятелни дворове, а всички собственици могат да се насладят и на голямата обща градина. Градините са акцентът, както предполага името на сградата, а в тях като символ на квартала ще бъдат посадени дори вишневи дръвчета. Гледката към Витоша от просторните тераси на Secret Gardens пък е още едно от предимствата.

Източник Източник

В BLD вярват, че успешните хора обръщат повече внимание на детайлите и не правят компромис с  чувството за дискретна сигурност, правото на уединение и общото преживяване, което техният дом ще им даде. BLD могат да им осигурят това. Още една причина, поради която BLD държи на качеството както на материалите и технологиите,  така и на комфорта, който осигурява на своите клиенти.

Secret Gardens е ключов проект за BLD - компанията години наред показва как домът излиза отвъд границите на апартамента. Със своята дългосрочна инициатива Building Difference компанията работи по решаването на съществуващи проблеми, създаването на нови споделени места и подобряване средата във всеки квартал, в който инвестира. Вдъхновението за инициативите идва от световни тенденции в урбанизма и placemaking-a, които обединяват нуждите и очакванията на всички заинтересовани страни, за да се създаде истинска общност, която да се грижи за мястото, където живеят.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:56 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още