IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Trump Hotels ще развива бюджетна верига хотели

Първите три хотела с бранда American Idea ще заработят до няколко месеца в щата Мисисипи

10:38 | 06.06.17 г.
<p>
	Президентът на САЩ Доналд Тръмп.<em> Снимка: Ройтерс</em></p>

Президентът на САЩ Доналд Тръмп. Снимка: Ройтерс

Trump Hotels – хотелската компания, стартирана от президента на САЩ Доналд Тръмп, планира нова верига хотели, съобщава Bloomberg.

Местата за настаняване ще са бюджетни и ще работят под името American Idea, съобщава главният изпълнителен директор на компанията Ерик Данцигер.

Хотелите от веригата Trump Hotels се намират в големите мегаполиси, например Ню Йорк, Вашингтон и Чикаго. Хотелите на American Idea ще се разполагат в средно големи градове.

Първите хотели от новата верига ще стартират в щата Мисисипи, в Кливланд, Кларксдейл и Грийнвил. Те ще се разполагат в съществуващи имоти, които ще бъдат ремонтирани. Отварянето им се очаква до седем-осем месеца.

The New York Times първи писа за идеята за развитие на новия бранд American Idea. Тя се е родила покрай посещенията на децата на Тръмп в по-малки градове в страната.

Хотелите American Idea се целят основно в бизнес посетителите. Първите три хотела ще са насочени и към туристите любители на блуса. В Кливланд например има музикален музей, а в Кларксдейл се намира един от най-известните клубове за блус, съсобственик на който е актьорът Морган Фрийман.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:41 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още