IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Investor Meet – новата виртуална видеопоредица на Investor.bg

Трансформацията на банковия сектор и отговорността на бизнесите особено в турболентни времена са част от темите на първия епизод

10:44 | 08.03.22 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация: Investor Media Group</em></p>

Илюстрация: Investor Media Group

Флагманът в икономическата журналистика в у нас Investor.bg обогатява качественото си, достоверно и проверено съдържание с нов дигитален формат без аналог у нас, който от март 2022 г. ще представя актуалната картина на бизнеса отвътре чрез видео коментари.

Динамични разговори с изявени представители на бизнеса от различни сектори, пазарни анализи, презентиране не технологичните иновации, бизнес решения за оптимизиране на дейността на компаниите и служителите са само малка част от гледните точки, през които новата виртуална поредица ще запознае читателите на Investor.bg със състоянието и прогнозите на бизнеса отблизо.

Всеки месец екипът на Investor.bg ще среща дигитално читателите с различни представители на местния бизнес, предприемачи, както и с анализатори и експерти, за да очертаят потенциалните рамки на развитие на отделните индустрии в България.

„След като през 2021 г. пионерът в икономическата журналистика Investor.bg отбеляза своята 20-а годишнина с редица инициативи, днес с голямо удовлетворение и мотивация за развитие заедно с целия екип на медията поставяме началото на нов дигитален формат без аналог у нас, за да запознаваме нашите читатели с актуалната картина на бизнеса отвътре. Вярваме, че чрез Investor Meet ще успеем да стесним границата между реалното състояние на отделните сектори в бизнеса и представите, които потребителите имат за тях“, споделя по повод стартирането на поредицата главният редактор на Investor.bg Бойчо Попов.

Като пионер в икономическата журналистика Investor.bg винаги е предавал на своите читатели достоверна и навременна информация за състоянието на отделните индустрии и актуалната икономическа обстановка в България и света.

Виртуалната видеопоредица ще бъде налична за гледане в сайта на Investor.bg, както и във Facebook страницата на икономическата медия, а първото видео издание ще бъде публикувано на 8 март.

На фокус по време на дебютното издание на Investor Meet ще бъдат трансформацията на банковия сектор, изменението в разбирането на това какво е клиентът и какво иска той, и още - как лидерството в обществото се превърна в основна функция на бизнеса. Влязоха ли заплахата от климатична катастрофа и реакциите на мениджмънта на големите глобални рискове в дневния ред и на българските мениджъри? Могат ли финтех компаниите и традиционните банки да живеят съвместно в новия световен икономически ред? Отговорите и на тези въпроси ще намерите в първото издание.

Водещ на първият Investor Meet ще бъде главният редактор на Investor.bg Бойчо Попов. В него своя професионален поглед ще споделят Георги Робев, регионален директор за Европа и Централна Азия в Software Group, и д-р Зорина Петрова, главен изпълнителен директор на MedicalPoint.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:23 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още