IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Водещи професионалисти в журито на “Български награди за уеб”

Пламен Русев, Любен Белов, Огнян Младенов, Методи Дреновски, Христо Христов и Христо Тенчев са сред оценителите

16:36 | 29.05.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Победителите през миналата година. <em>Снимка:&nbsp;&bdquo;Българска уеб асоциация&ldquo;.</em></p>

Победителите през миналата година. Снимка: „Българска уеб асоциация“.

Водещи личности в сферата на интернет бизнеса, дизайна, дигиталния маркетинг, медиите, софтуерната индустрия и предприемачеството, формират журито на тазгодишното, шесто издание на конкурса “Български награди за уеб”. Съставът на журито беше обявен вчера от организаторите на проявата - „Българската уеб асоциация“.

През тази година журито е в намален състав, а акцентът е върху включването на наистина доказани професионалисти от технологичната индустрия.

Сред тях са Пламен Русев, създател на международната конференция WebIT, Любен Белов, основател на „Нетинфо“ и на инвестиционния фонд LAUNCHub, Огнян Младенов, основател на СЕОМ и водещ експерт в сферата на оптимизацията за търсачки у нас, Методи Дреновски, основател на „СуперХостинг.БГ“, Христо Христов, управител на онлайн групата „Нетинфо“, Христо Тенчев, създател на една от най-успешните български компании за онлайн игри XS-Software и др. 

„Искам да благодаря на всички членове на журито за поетата отговорност и ангажимент. Убедени сме, че в такъв формат журито ще спомогне за повишаване авторитета на конкурса „Български награди за уеб“ и затвърждаване на неговата позиция като най-значимата проява в този сектор у нас. Участието на толкова изявени и успешни личности - представители на водещите компании в областта, е индикатор за динамиката, с която се развива интернет бранша в България и нарастващото значение, което има този сектор за цялата ни икономика“, заяви Борислава Христова, председател на Управителния съвет на „Българска уеб асоциация“.

Припомняме, че през тази година конкурсът набира участници до 24:00 ч. на 2 юни и крайният срок няма да бъде удължаван. В него могат да участват всички уеб и дигитални агенции, разработчици на уеб приложения, рекламни агенции и други фирми от интернет бранша. През тази година състезанието ще се проведе с изцяло променена визия, с фокус върху новите тенденции в сферата на уеб дизайна, уеб маркетинга и уеб бизнеса. Всички желаещи могат да регистрират своите уеб проекти за участие на адрес www.webawards.bg.

Investor.bg е медиен партньор на събитието

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:34 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още