IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Международните хранителни изложения ще се проведат от 5 до 8 октомври

Онлайн регистрацията, направена до 2 октомври, включително, ни дава свободен достъп до изложбените зали 

12:21 | 29.09.22 г.
Автор - снимка
Създател
Илюстрация: IEC
Илюстрация: IEC

Стотици изложители от три континента, водещи световни брандове, „БулевАРТ на вкусовете“ и международни събития очакват хранително-вкусовия сектор от 5 до 8 октомври в София. Защото през този период ще се проведат Международните хранителни изложения в Интер Експо Център.

Мегабрандът е водещ за Балканите и Източна Европа и обединява пее изложения. Това са Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд&Дринк и Салон на виното. Интерфуд&Дринк събира сегмента на храните, напитките, машините и технологиите за обработка, складово оборудване и опаковки. Месомания акцентира на месото и продуктите, технологии за производство, логистика. Към млякото, млечните продукти и технологиите за производство, е насочено изложение Светът на млякото. В Булпек се обединяват продукти, суровини, машини, опаковки, лабораторно оборудване, консумативи и др. за хлебопроизводството и хлебарството. Салон на Виното събира български и чуждестранни продукти и технологии за производство.

През тази година сили обединяват компании от три континента. Изложители от Европа, Азия и Северна Америка ще разположат щандовете си. В Интер Експо Център ще има участници от България, САЩ, Италия, Франция, Германия, Австрия, Холандия, Турция, Румъния, Гърция. Колективни участия ще има от Италия, САЩ, Република Корея, Гърция, Полша. Сред иновациите са системи за дистанционно наблюдение на процесите, технологии за енергийна ефективност, контрол на качеството и анализ на продуктите, машини за етикетиране, опаковане, бутилиране и миксиране. Посетителите ще се докоснат до изобилие от традиционни и чуждестранни млечни и месни продукти, шоколад и лакриц по съвременни рецепти, висококачествени напитки от близо и далеч, хлебни изделия, храни на растителна основа и много други. Стотици изложители от три континента, водещи световни брандове, „БулевАРТ на вкусовете“ и международни събития очакват хранително-вкусовия сектор от 5 до 8 октомври в София. Снимка: ИЕЦ Стотици изложители от три континента, водещи световни брандове, „БулевАРТ на вкусовете“ и международни събития очакват хранително-вкусовия сектор от 5 до 8 октомври в София. Снимка: ИЕЦ

Онлайн регистрацията за свободен вход

До 2 октомври, включително, можем да се регистрираме онлайн за посещение. Освен, че отнема по-малко от 2 минути, тя дава свободен достъп до изложбените зали на Международните хранителни изложения. Разбира се, през всички дни на Международните хранителни изложения, ще можем да закупим и билет на място – на касите пред Интер Експо Център. 

„БулевАРТ на вкусовете“, пица шампионат, Златен медал и още много...

Продължава тенденцията организаторите да създават и развиват интригуващи съпътстващи формати. От 5 до 8 октомври за ценителите на добрия вкус „в движение“ те пускат „БулевАРТ на вкусовете“,съчетаващкулинарни приключения и традицията на градската среда. Тук откриваме екзотичните гурме продукти, street food, шоколадови изкушения, коктейли, сладолед, кафе. Майсторите на пицата ще се съберат на 5-ия Международен пица шампионат на 5 и 6 октомври. А на следващия ден са квалификациите за Световното по пица в Парма през 2023г.

За втори път се обособява Green Line – пространството за продукти от лечебни и ароматни растения. Създава се и ОСТРОВ на храни със защитено наименование за произход, ще бъде надградена и едноименната „Био зона“. Най-добрите продукти и адитиви ще бъдат отличени в конкурса „Златен медал с димплом“.

Международните хранителни изложения се реализират с усилията на организаторите и съорганизаторите Интер Експо Център, Национален браншови съюз на хлебарите и сладкарите, Асоциацията на месопреработвателите в България, Националната лозаро-винарска камара и Асоциацията на млекопреработвателите в България. Изложители от Европа, Азия и Северна Америка ще разположат щандовете си. Снимка: ИЕЦ Изложители от Европа, Азия и Северна Америка ще разположат щандовете си. Снимка: ИЕЦ

Вратите на Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд&Дринк и Салон на виното. Интерфуд&Дринк ще бъдат отворени за посетители от 5 до 8 октомври съответно:

05 - 06 октомври от 10.00 до 18.30 часа

07 октомври от 10.00 до 19.30 часа

08 октомври от 10.00 до 16.00 часа

Повече за изложенията ще откриете в сайта.

Последна актуализация: 12:24 | 29.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Индустрия виж още
Финанси виж още