IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмица до началото на Международните хранителни изложения

От 8 до 11 ноември стотици изложители и хиляди посетители от няколко континента ще изпълнят залите на Интер Експо Център

09:00 | 01.11.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Интер Експо Център
Снимка: Интер Експо Център

Броени дни остават до старта на международния формат, очакван от всеки, с дейност в хранително-вкусовата промишленост. През тази година Международните хранителни изложения МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК и ИНТЕРФУД & ДРИНК и успоредно провеждащото се Wine&Spirits Show, отварят врати от 8 до 11 ноември. Билетите за посещение на международния формат в София, който ще изпълни всички площи на Интер Експо Център, вече са пуснати за продажба.

„Над 460 ще бъдат изложителите“, информират организаторите. През последната година те са усъвършенствали онлайн платформата www.food-exhibitions.bg, чрез която само с няколко се сдобиваме с билет за посещение. След като посетим платформата и изберем стъпката „Купи билет“, избираме желания брой билети. Покупката можем да потвърдим по три начина, според предпочитанието си – верифициране чрез „Регистрация“, удостоверяване като „Гост“ или чрез Facebook. „Ако сте получили код за отстъпка от бизнес партньор, изберете първата опция“, казват организаторите. В Стъпка 3 въвеждаме имейл, на който получаваме билета и потвърждаваме покупката си.

За улеснение на посетителите от България и чужбина, билет ще може да бъде закупен и на място – от касите на Интер Експо Център.

Снимка: Интер Експо Център Снимка: Интер Експо Център

Нови възможности за бизнеса и мащабни колективни участия

460 изложители от България, САЩ, Италия, Турция, Гърция, Македония, Полша, Румъния, Тайланд, хиляди брандове и продукти, хиляди посетители от десетки държави, присъствие от няколко континента. Колективни щандове на компании от България, САЩ, Турция, Гърция и Тунис.

От 8 до 11 ноември всичко това ще предложат изложения МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК и ИНТЕРФУД & ДРИНК и Wine&Spirits Show, които ще изпълнят залите на Интер Експо Център с продукти, машини, софтуер и технологии за целия ХВП-бранш.

ИНТЕРФУД & ДРИНК обединява сферите на храните, напитките, машините и технологиите за обработка, складово оборудване и опаковки. МЕСОМАНИЯ, под мотото „Традиция със собствено лице“ събира сегмента на месото и месните продукти, машините за преработката и съхранение. ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО се фокусира върху млекопреработката, БУЛПЕК - хлебопроизводството, хлебните и сладкарските изделия, а Wine&Spirits Show – виното и спиртните напитки.

Международните хранителни изложения ще дадат възможност за развитие на бизнеса и достигане до нови пазари чрез създаване на контакти с представители на бранша, запознаване с хиляди продукти от различни сегменти в индустрията и много съпътстващи събития. Сред тях са Международният пица шампионат, Националната кулинарна купа, Рисуване с вино и други.

Снимка: Интер Експо Център Снимка: Интер Експо Център

Развитие на нови проекти

От 8 до 11 ноември се поставя и началото на новия формат BEE RISE. В него ще се обединят компании, чиято дейност е обвързана с меда и пчелните продукти. Продължава и разгръщането на формата „Сетива без граници“, в който се провежда „БулевАРТ на вкусовете“. В Green line Zone и „Био зона“ ще ни посрещат десетки изложители, представящи иновативни брандове и продукти.

До началото на МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК и ИНТЕРФУД & ДРИНК и Wine&Spirits Show остават точно 7 дни. Своя билет за можете за закупите на www.food-exhibitions.bg.

Последна актуализация: 02:36 | 01.11.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Индустрия виж още
Финанси виж още