IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Disney планира трета атракция съм зоната за супергерои в тематичния парк California Adventure

Компанията в момента провежда тридневен фест за фенове

13:53 | 10.09.22 г.
Снимка: Patrick T. Fallon/Bloomberg
Снимка: Patrick T. Fallon/Bloomberg

Walt Disney Co. планира да добави трета атракция към своята зона за супергерои Marvel в тематичния парк California Adventure.

Това отразява силното представяне на курортния бизнес на компанията, пише Bloomberg.

Компанията казва в публикация в Twitter, че разширяването на нейния кампус Avengers в Анахайм, Калифорния, ще включва „чисто нова история, която ще поведе гостите в битка заедно с техните любими супер герои“.

Компанията направи съобщението в началото на своето D23 Expo – тридневен фест за фенове, който включва изяви на знаменитости, диорами на атракции в тематичния парк и много възможности за пазаруване. Събитието се провежда в конгресния център на Анахайм.

Бизнесът на Disney с тематични паркове расте, тъй като потребителите пътуват отново след почти три години на пандемия. Печалбата на подразделението, което включва потребителски продукти, се е увеличила шест пъти до 2,19 млрд. долара през последното тримесечие.

Кампусът на Отмъстителите, който отвори врати миналата година, включва завладяваща езда на Спайдърмен, която позволява на гостите привидно да стрелят с мрежи по зли роботи паяци.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:30 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Lifestyle виж още

Коментари

Финанси виж още