Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Как пандемията промени и търсенето на партньор?

След затварянето през миналата пролет много хора са започнали да търсят половинката си в онлайн пространството, твърди Камелия Терзийска

гледано: 1007   Още видео
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
0 гласа

Много хора предпочитат да си търсят партньор в онлайн пространството. Част от причините за това са разочарования и минали неуспешни връзки. След затварянето миналата година през следващите 2-3 месеца започнаха да идват много клиенти в нашата агенция за запознанства. Това заяви пред Bloomberg TV Bulgaria Камелия Терзийска, съдружник в агенцията и собственик на счетоводна компания. 

Още по темата

"В момент, в който бяхме много изолирани по време на пандемията, клиентите ни осъзнаха, че са сами, тъй като през повечето време контактувахме със семействата си. Един положителен ефект на пандемията е, че хората се замислиха кое е важното за тях", каза гостът.

Агенция на Камелия Терзийска прави само живи срещи. Това обаче се случва след внимателно индивидуално профилиране на клиента и търсенията му, включително след среща с психолог, разказа тя.

Терзийска заяви, че не е привърженик на работата от вкъщи, защото хората не успяват да открият точно границата между работните си задължения и дома. 

Целия разговор вижте във видеото на сайта на Bloomberg TV Bulgaria.

 

По статията работиха: Екип на Bloomberg TV Bulgaria , редактор Ралица Пейчева

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Bloomberg TV
Защо Борис Джонсън се нуждае отчаяно от някакъв външнотърговски успех?