IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годишната конференция събира експерти по реализацията на добри офис сгради

Събитието на Градът Медиа Груп представя водещите тенденции в цялостното развитие на инвестиционния процес

08:51 | 13.04.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Годишната конференция „Инвестиции и строителство на офис сгради 2018, част от Building Innovation Forum Series 2018, организирана от Градът Медиа Груп, стартира на 17 април в Sofia Event Center, представяйки водещите тенденции в цялостното развитие на инвестиционния процес – от планиране и проектиране, през реализация, до управление и експлоатация на офис сгради.

Тази година програмата на конференцията ще бъде още по-разнообразна и наситена, с участие на водещи архитекти, инженери, инвеститори и предприемачи, строители, представители на държавни институции, общини и бизнес асоциации.

Събитието ще постави акцент върху предизвикателствата пред инвестиционната среда и градоустройството, развитието и рисковете пред пазара на офис площи, фасадния инженеринг и последните тенденции в офис архитектурата и дизайна.

Ще бъдат представени серия от професионални теми и въпроси – от градоустройствените предизвикателства, пред които е изправена София, до последните промени в Закона за устройството и застрояването на Столичната община (ЗУЗСО), както и плановете за развитие на столичното метро, което само преди броени дни бе отличено за най-успешен инфраструктурен проект на десетилетието по време наградите за принос в развитието на българската инфраструктура „Infrastructure Bulgaria Awards 2018“. Ще бъде поставен фокус върху развитието на бизнес зоните и характеристиките на успешната бизнес зона като платформа за модерна урбанизация.

Дискусията ще обхване и основните предизвикателства пред инвеститори, проектанти и строители, свързани с фасадния инженеринг. Участниците на форума ще направят преглед на основните и по-различни иновативни направления и функции, които развиват съвременните фасади, чиято стойност понякога достига 20% от стойността на сградата.

Последният панел на конференцията ще бъде обособен като презентационен. В него ще се включат водещи практици от сектора и архитекти, които ще коментират тенденциите в офис архитектурата и дизайна, пречупени през призмата на технологичната революцияКлючов акцент в тази част ще бъде как динамиката и развитието на IT и BPO индустриите като основни ползвателите на офис сгради, се отразява върху начина, по който офис сградите изглеждат и функционират.

 С програмата на събитието може да се запознаете тук

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:16 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още