IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търговци търсят път към фермерите на форума InteliFresh

Професионалният форум за производство и реализация на плодове и зеленчуци ще се проведе в Стара Загора на 16 януари

12:16 | 05.01.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Първият професионален форум за производство и реализация на плодове и зеленчуци ще се проведе в Стара Загора на 16 януари, съобщиха организаторите.

Посетителите ще могат да се запознаят с представители на Metro, Billa, Фантастико и T-Market, както и на много други търговци от страната, които търсят директен контакт с производители. 

Форумът ще предостави възможности и за експорт чрез големия холандски търговец Olympic Fruit Group и MORE Bio Fresh – компания със солидно присъствие на пазара на биопродукция в Румъния и Гърция.

InteliFresh има амбицията да представи един по-различен, оптимистичен и строго професионален поглед върху този вид производство. Фокусът ще е върху пазара и възможностите за реализация у нас и в чужбина с акцент върху стандартите и изискванията, които трябва да покрива продукцията.

Дискусията ще обърне поглед и към производствения процес, и най-вече на безопасността на продуктите в процеса на тяхното производство и съхранение.

Регистрациите за участие са все още възможни на сайта на събитието www.agroevents.eu.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:25 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още