IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Забравете биткойна! Ето акциите звезди на 2017 г.

Има акции, чиито цени са нараснали с над 1000% от началото на годината

13:00 | 24.12.17 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Getty Images News</em></p>

Снимка: Getty Images News

Без съмнение биткойнът е една от историите на успеха на инвестиционната 2017 г. Стойността на криптовалутата добави 900% от началото на годината, а тенденцията изглежда няма да бъде прекършена скоро. Като цяло дигиталните валути преживяват сериозен бум – независимо дали е заради недоверието към правителствата и банките, или заради блокчейн технологията, която стои зад тези дигитални валути.

В лицето на Ripple имаме и криптивалута, която предоставя предимствата на блокчейна на традиционните банки и така свързва двата свята. 

Но и сред акциите има сериозни хитове, а Bloomberg ги обобщава. Наистина – сред тях има удивителни постижения, но има и компоненти, които се считат за спекулативни, а някои от тях не могат да се търгуват от България.

Ето защо представянето на движението на цените не е препоръка за търговия, а има за цел да покаже какви грандиозни развития има и в някои акции. 

Вижте ги в галерията!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:15 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още