Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Закъсня ли отговорът на централните банкери към инфлацията?

Данните тази седмица ще покажат навременна ли е била реакцията на финансовите институции към покачващите се цени и нарастващите рискове пред възстановяването

0
 
0
 
3
преди 2 седмици
Сегашната инфлация е лесен за разрешаване национален проблем. Два часа след прекратяване на водещата причина e със спряло развитие на сегашната инфлация. Кратко за ситуацията: Държавата прилага лош метод за емитиране на пари. Финансовата грешка е водещата причина за щети. Неправилната политика сътворява инфлация. Централната банка няма капацитет за успешно противодействие срещу увеличение на цени. Същата е жертва на държавната финансова грешка. Правителството решава какво да се случи. Вариантите са два: Първи: Запазването на държавната финансова грешка създава нови щети и инфлация. Втори: Прекратяването на държавната финансова грешка премахва сегашната инфлация.
2
 
1
 
2
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
банкнотата е обезпечена със злато и всички активи на банката
0
 
6
 
1
das
преди 2 седмици
Отговорът на ЦБ-тата не само че закъсня, но е и недостатъчен. Сега всички ние ще си платим вересиите на камарите огромни разходи, които бяха финансирани с печатаните през последните 10г. пари. И не това ще е най-лошото, то дори самото спиране на финансирането на разходите с печатане може да срине кулата от карти основана на печатането.