IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Wall Street започва сесията с нова порция волатилност*

Според експертите особеното в момента е, че позициите се затварят по-рано от обикновено, а нови не се отварят

17:47 | 06.12.17 г.
Wall Street започва сесията с нова порция волатилност*

Търговията с акции на американския фондов пазар се колебае в движенията си, след като азиатските и европейските пазари в сряда бяха на червена територия, съобщава Bloomberg.

В началото на сесията бенчмаркът на борсата в Ню Йорк Dow Jones се понижава с 0,09% до 24 158,92 пункта. Технологичният индекс Nasdaq  е с позитивен тренд, като нараства с 0,02% до 6763,79 пункта. Другият основен показател - S&P, започва търговията със спад от 0,11%, като достига 15 897,71 пункта. 

Анализаторите коментират, че на всички пазари инвеститорите в момента продават с цел реализиране на печалба от вложенията през 2017 г. Според експертите особеното в момента е, че позициите се затварят по-рано от обикновено, а нови не се отварят.

По-рано в сряда стана ясно, че заетостта в САЩ продължава да нараства през ноември със 190 хиляди нови работни места, което е далеч над очакванията на анкетираните от Ройтерс анализатори за 185 хиляди. В същото време те са по-малко в сравнение с предходния месец, когато бяха отчетени нови 235 хиляди работни места, показва анализът на частната HR компания ADP и Moody's Analytics. 

*Данните са актуални към 17:14 часа българско време.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:20 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от САЩ виж още

Коментари

Финанси виж още