IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да „пазаруваме“ кредити онлайн?

Специалистите в потребителското кредитиране от БНП Париба Лични Финанси разкриват как компанията отговаря на нуждите на своите клиенти

08:41 | 08.12.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;БНП Париба Лични Финанси</em></p>

Снимка: БНП Париба Лични Финанси

Специалистите в потребителското кредитиране от БНП Париба Лични Финанси разкриват как компанията отговаря на нуждите на своите клиенти във все по-динамичния и развиващ се онлайн пазар.

Как БНП Париба Лични Финанси предлага своите продукти онлайн?

Чрез сайта на компанията, който осигурява изживяване като в „онлайн магазин за кредити“ и предоставя възможност на потребителите в три лесни стъпки да се доближат до реализирането на своите планове, независимо дали става въпрос за ремонт на дома, покупка на автомобил или мечтана почивка. 

Какви са етапите, през които преминават клиентите, за да кандидатстват онлайн?

Най-напред всеки определя проекта, който желае да финансира. Използвайки специално пригодения за целта кредитен калкулатор, може да сравни оферти за различни суми и матуритети. Това позволява да избере предложение, което отговаря най-добре на нуждите и възможностите му.

При продължаване напред се визуализира подробна информация за останалите параметри – като лихвен процент, годишен процент на разходите, такса ангажимент. Най-важното е, че се запознава с общата сума, която следва да заплати в края на периода, който е избрал. И няма да остане изненадан, защото финансовите продукти, които предлага компанията, са с фиксирана лихва и месечна вноска за целия период на изплащане.

Накрая остава единствено да заяви желанието си за кандидатстване и наш консултант ще се свърже в посочения от него ден и час, за да разясни условията по избраната оферта и да отговори на всички допълнителни въпроси.

Къде може да бъде достъпен сайта на компанията?

Сайтът е достъпен на всяко устройство – мобилен телефон, таблет или компютър. Така на всякъде и по всяко време, всеки който желае, може да достъпи офертите ни и да кандидатства онлайн.



 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:58 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още