IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шпигел към британците: Моля не си тръгвайте!

Германското списание отправя силен призив към британците да гласуват за оставане в Европейския съюз

20:56 | 10.06.16 г. 11
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Германското списание "Шпигел" ще отпечата утре двуезично издание на седмичния си брой - на английски и немски, в което ще отправи силен призив към британците да гласуват за оставане в Европейския съюз на референдума на 23 юни, предаде Ройтерс.

"Шпигел" заяви, че ще отпечата две различни корици на списанието. Едното издание ще се продава във Великобритания и ще бъде озаглавено "Моля не си тръгвайте! Защо Германия се нуждае от британците." То ще може да се купи на намалена цена за 2 британски лири.

Главният редактор на "Шпигел" Клаус Бринкбоймер каза, че в заглавния материал ще бъдат представени множество причини за това защо ЕС не може без Великобритания.

"Резултатът е обективен, но и силен, емоционален и двуезичен призив към страната: моля, не си тръгвайте", заяви той.

Германските политици избягват да се намесват в кампанията преди референдума за членството на Великобритания в ЕС от страх да не бъдат обвинени, че нареждат на британците какво да правят, но Берлин се безпокои да не загуби една подкрепяща свободния пазар "сродна душа" в общността.

"Шпигел" заяви, че в заглавния материал ще бъде описана важната роля на Великобритания за оформянето на ЕС и ще се анализират последиците от евентуално излизане на страната от общността за сигурността, способността за борба с терора и геополитическата тежест на Европа.

Според проучване на социологическия институт TNS, направено за "Шпигел", 79 процента от германците искат Великобритания да остане в ЕС.

/БТА/

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:09 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Европа виж още

Коментари

10
rate up comment 2 rate down comment 2
Стоян Петров
преди 7 години
През 19 век когато Императорът е бил дете, сексът с малки момченца е бил нещо нормално! Така че в случая се касае са обикновени интимни отношения, а не за изнасилване.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9
rate up comment 7 rate down comment 4
Sakamano
преди 7 години
Да не би и ти като малък да си бил изнасилен от някой малцинствен индивид? Защото иначе не виждам причина възрастен и интелигентен човек да пише подобни глупости.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8
rate up comment 3 rate down comment 3
MG
преди 7 години
Някой не иска повече да се обединени!!! Първата стъпка е Brexit!!! Старото правило за да можеш да контролираш: Разделяй и владей!!!Започва началото на края!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7
rate up comment 4 rate down comment 2
michaelis12
преди 7 години
BREXIT THE MOVIE FULL FILM https://***.youtube.com/watch?v=UTMxfAkxfQ0------------------------------------------------------------------------Сашовското васалско мизерно издание на Spiegel може да бълва тъпотии, но ингилизите мислят другояче и ако не ги извозят няма да се оставят на Брикселите ..... :))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6
rate up comment 14 rate down comment 24
Kosto
преди 7 години
Шпигел е издание, което се грижи основно за това, германците да се чувстват винаги виновни - т.е. антигерманско! А защо си мислят, че обикновеният англичанин храни симпатии към германците? Моите впечатления са за обратното.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 21 rate down comment 30
studioaa
преди 7 години
Шпигел е поредния крайноляв ***, както 100% от останалите медии в Германия. За съжаление в днешна Германия свободата са словото е по-ограничена отколкото беше у нас преди 10 ноември и хора днес биват арестувани и съдени за обиди срещу бежанците във фейсбук или обиди срещу исляма. За щастие обаче във Великбрирания все още има нормална преса и не вярвам британците да се излъжат да гласуват за оставане в ЕС, особено ако трябва да се съобразяват с безумните регулации за "човешките права" на терористите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 8 rate down comment 19
scott
преди 7 години
След закуска купи мляко, кафе, шпигел и уволни редакторчето.Мама.Ей тоз стар виц се сетих докът четох таз статиес.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 16 rate down comment 21
ing5rov
преди 7 години
Хахаха...ей Инвестора , не сте само вие дето гледате да изкарате някой лев...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още