IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Imoti.net налага нов стандарт в публикуването на обяви за имоти

Сайтът е с нова визия и функционалност

16:32 | 06.04.17 г.
Автор - снимка
Създател
Imoti.net налага нов стандарт в публикуването на обяви за имоти

Платформата за недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, вече е с изцяло обновен дизайн. Новият сайт е с удобен и модерен интерфейс, адаптивен дизайн към всички резолюции и устройства, fullscreen изглед и пригоден към всички браузъри.

Обновеният Imoti.net дава възможност за динамично търсене по карта, включително локални карти за цялата страна, на които са маркирани важни градски обекти, със street view функция. Обявите в новия Imoti.net са представени с по-големи снимки, като има възможност за добавяне на видео и преглед на локация на имота със street view.

Регистрираните потребители могат да получават известия за нови обяви и за промяна в цената на имот, който следят; да запазват направените търсения по филтри и др. Много повече типове обяви могат да се публикуват в обновения Imoti.net – освен продажби и наеми, може да се търси сред обяви „купувам“, „заменям“, „търгове“ и други. 

С редизайна си Imoti.net направи още една крачка напред в разграничаването между качествените и некачествените обяви за имоти. Мисията на сайта, който има дългогодишни традиции в утвърждаването на добрите практики на пазара, е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време.

Тази година Imoti.net стартира информационна кампания „Доверен брокер“, която чрез серия от видеоматериали със съвети от експерти, брокери, представители на браншовите организации и ресорни журналисти помага на потребителите да разпознават коректните и добри професионалисти и да се пазят от мошениците на  пазара.

Всички видеоматериали за „Доверен брокер“ можете да откриете тук >>

Като част от мисията си да утвърждава коректните практики сайтът организира и „Годишни награди на Imoti.net”, в които признание получават компаниите, най-силно допринесли за устойчивото развитие на пазара в полза на потребителите. Част от проекта „Годишни награди на Imoti.net” са поредица от дискусии с представители на имотния сектор в цялата страна, в които се обсъждат последните тенденции и наболелите проблеми на бранша и възможните решения за тях.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:42 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още