IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Aladin Foods отвори първия си франчайз обект

Партньорът на компанията в Асеновград е вложил над 150 хил. лв. в строителство и оборудване

16:34 | 11.10.16 г.
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Aladin Foods</em></p>

Снимка: Aladin Foods

Aladin Foods отвори първия си франчайз обект за бързо хранене след стартирането на франчайз програма през февруари 2016 г., съобщи компанията. 

За изграждането и оборудването на обекта, който се намира в центъра на Асеновград, франчайз партньорът е вложил над 150 хил. лв.

Размерът на първоначалната инвестиция в един франчайз обект се определя от големината му и от разнообразието от предлаганите продукти. Според категоризацията на компанията обектът в Асеновград е среден формат и осигурява 14 работни места.

Асеновград е тринадесетият град, в който веригата стъпва.

От Aladin Foods допълват, че за миналата година реализираният оборот е над 30 млн. лева, а за периода от 2010 г. до 2014 г. компанията е увеличила годишния си оборот повече от пет пъти.

През 2015 г. фирмата инвестира над 3 млн. лева в разширяване и обновяване на производствените си бази – транжорна за пилешко месо в гр. Съединение, фурна за арабски хляб, цех за обработка на картофи и цех за производство на сос в с. Цалапица (Пловдив).

Дружеството разполага и със собствен логистичен център, който обслужва веригата и дистрибуцията за външни клиенти.

В момента в дружеството работят повече от 870 служители.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:44 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още