IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маргарита Попова става зам.-председател на БСК

Ще отговаря за правната инфраструктура и международната дейност на Българската стопанска камара

12:20 | 23.01.17 г. 2
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em font-size:="" pt="" style="color: rgb(102, 102, 102); font-family: ">Снимка: Олег Попов, Investor Media Group</em></p>

Снимка: Олег Попов, Investor Media Group

Маргарита Попова (вицепрезидент на Република България в периода 2012-2017 г.) е назначена за зам.-председател и главен секретар на Българската стопанска камара (БСК), съобщава се на сайта на работодателската организация.

Промяната в оперативното ръководство на БСК е в сила от днес. 

В качеството си на зам.-председател Попова ще отговаря за правната инфраструктура (вкл. Арбитражния съд на БСК) и международната дейност на камарата.

За заместник-главен секретар е назначен Добри Митрев. Той ще отговаря за контактите с членовете на БСК, както и за административното обслужване на камарата.

Досегашният главен секретар Петър Денев става заместник-председател на БСК с ресори „Малки и средни предприятия“, „Връзки с университетите“ и „Външноикономическо сътрудничество“.

Маргарита Попова, която е родена през 1956 г. във Велинград, бе министър на правосъдието в първото правителство на Бойко Борисов и четвърти вицепрезидент на България от 22 януари 2012 г. На втория тур на изборите за президент, на 30 октомври 2011 г., за Плевнелиев и Попова гласуват 52,58% от гласувалите избиратели. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:34 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 10 rate down comment 3
Птица
преди 7 години
Така ли награждават заслужилите и послушни червен продажници, като тая деградирала защитница на МАФИЯТА!??!??? СМЯТАЙ, КАКВИ ЗАВИСИМОСТИ И КАКВА МАФИЯ ИМА В ВСИЧКИТЕ ТАКИВА И ПОДОБНИ ДЪРЖАВНИ ФИРМИ!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 6 rate down comment 1
bigmamascandal
преди 7 години
попадна си на мястото :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още