IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как иновациите се отплащат на предприемачите?

Клуб Investor организира дискусия "Иновации и предприемачи" на 29 септември

10:01 | 01.09.15 г. 1
Автор - снимка
Създател
Как иновациите се отплащат на предприемачите?

Има ли зависимост между иновациите и повишаването на стойността на компанията и как иновациите се отплащат на предприемачите? Това са част от въпросите, които ще бъдат обсъдени по време на предстоящата дискусия "Иновации и предприемачи", организирана от Клуб Investor на 29 септември.

Първата дискусия на клуба след края на летния сезон е организирана в два панела „Иновациите в предприемачеството” и „Източници за финансиране”.

В първия ще бъдат обсъдени въпросите: какво представляват иновациите в днешния корпоративен свят, има ли зависимост между иновациите и повишаването на стойността на компанията и как иновациите помагат на предприемачите.

Вторият дискусионен панел ще разгледа оперативните програми в структурните фондове на ЕС като нови възможности пред бизнеса, както и корпоративните стратегии при избиране на източници за финансиране. Ще бъдат обсъдени също предимствата и недостатъците на различните видове кредитни средства за финансиране, както и финансирането на добри идеи.

Участие в дискусията ще вземат Томислав Дончев, зам. министър-председател по европейските фондове и икономическата пoлитика, както и д-р Анна-Мари Виламовска, секретар за иновационна политика на президента на България. Сред лекторите са също Ангел Келчев, старши мениджър „Сливания и придобивания” в Ърнст и Янг България, Елвин Гури, изпълнителен директор на Empower Capital, д-р инж. Венцислав Славков, управител на Спесима, Станимир Бойчев, главен оперативен директор на ScaleFocus, Руска Ружинова, директор „Външни партньори, европрограми и кореспондентски отношения” в Първа инвестиционна банка, Дарин Маджаров, създател на Уча.се, и други. Модератор на дискусията ще е Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg.

Събитието ще се проведе на 29 септември в зала „София” на Гранд Хотел София, като започва в 15 часа.

Клуб Investor предоставя отлично място за срещи и комуникация с настоящи и бъдещи инвеститори, мениджъри на фирми и експерти. По традиция лектори и гости са местни и международни експерти, представители на властта, управители на компании. Членството в Клуб Investor е възможно за всеки, който веднъж е посетил събитие, организирано от клуба.

Клуб Investor се провежда с партньорството на конкурса „Най-добра българска фирма“ и Fibank, Ърнст и Янг България и Empower Capital. Институционални партньори са Индустриален Холдинг България, Елана Финансов холдинг, “Резиденшъл Младост“, SmartMoney.bg, CEO Club Bulgaria, Start It Smart, Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE), Ловико Сухиндол, Академия по иновационен мениджмънт.

С програмата на дискусията можете да се запознаете тук, а да се регистрирате - тук.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:44 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още